Přeskočit na obsah
Domi Alagia a Honzi Michálek

Co u nás nakoupili Domi Alagia a Honzi Michálek?

Dvojice Dominique Alagia a Honzi Michálek jsou známými internetovými tvůrci, kteří získali popularitu na platformách Tik Tok či YouTube. Kromě toho jsou to však milovníci sneakers a tak je pro nás obrovskou ctí, že nakupují právě ve Spike. Uhodnete, co si odnesli domů z poslední návštěvy?

To, že si oba influenceři libují v teniskách jsme se mohli přesvědčit na sociálních sítích. Dominique se za posledních několik několik let objevovala ve svých Instagram postech nejčastěji v modelech Jordan 1 High či Jordan 1 Low. O něco rozmanitější sbírku nám ukázal v rámci fotek její partner, Honzi Michálek, který kromě Jordan 1 přidal i značky jako New Balance či Balenciaga. Jelikož s oběma tvůrci spolupracujeme, tak náš obchod pravidelně navštěvují a vybírají si z nejnovějších kolekcí, ale i starších, těžko dostupných modelů. Z poslední návštěvy oba influenceři odešli s modely Dark Mocha a Chicago Lost and FoundCelou návštěvu můžeš sledovat na našem YouTube channelu!

Pro náš TikTok navíc Honzi odpověděl na několik otázek ohledně tenisek!  

 

@spike_prague JAKÝ JE TVŮJ VYSNĚNÝ PÁR BOT…??🤩 #spikeprague #sneakers #trending #czech #tenisky #honzikmichalek ♬ original sound - Spike

 

Předchozí článek NLE Choppa poprvé vystoupil v Praze!