Přeskočit na obsah
Již druhý pop-up Kanto Starter ve Spike!

Již druhý pop-up Kanto Starter ve Spike!

V pátek 30. června se na naší prodejně v centru Prahy uskutečnil již druhý pop-up značky Kanto Starter, která nabízí fanouškům neortodoxní styl inspirovaný postavami z legendární série Pokémon. Vzhledem k tomu, že jednotlivé kolekce mají limitovaný počet, tak již tradičně bývá o oblečení veliký zájem, což se potvrdilo i tentokrát! 

Fronty se u obchodu tvořily již od časného rána a někteří na svůj kousek od Kanto Starter čekali i několik hodin. Ve Spike pak na zákazníky čekal samotný zakladatel značky, Martin Castor, a mohl taky svým fanouškům přiblížit myšlenku brandu a poradit s výběrem. O atmosféru se v obchodě staral DJ, a jelikož se design inspiroval postavami Pokémon, tak pro opravdové nadšence jsme měli připravené sběratelské karty. Celou akci pak zachycuje sestřih na našem YouTube:

Event si nenechali ujít i některé významné osobnosti, které značku Kanto Starter dlouhodobě podporují. Mezi ně patří například přední český skateboarďák David Luu. Na pop-up zavítal i herní streamer Martin "SpajKK" Beneš, který z akce vysílal živě na platformu Twitch, takže diváci tak mohli celé dění živě sledovat. 

Děkujeme všem, co na event dorazili a brzy oznámíme další akce! 

Další článek NLE Choppa poprvé vystoupil v Praze!